Onze praktijk

Tandartspraktijk Kleverpark

Voor een mooie, gezonde mond

Ons doel is professionele tandheelkunde voor het hele gezin waarbij preventie de hoofdrol speelt: voorkomen is beter dan genezen. Juist daarom besteden wij veel aandacht aan preventie: van jongs af aan spelenderwijs leren hoe gaatjes voorkomen kunnen worden en het tandvlees gezond. En ook later begeleiden wij u hier graag bij. Goede mondverzorging is belangrijk voor uw algehele gezondheid en voor een stralende lach. Zodat u een leven lang mooie en sterke tanden en kiezen heeft en een sprankelend frisse mond. Dát is waar wij ons voor inzetten.

Wij bieden u een individueel zorgplan aan en kijken daarbij naar het totaalbeeld. Samen met u bepalen we welke behandeling voor u de juiste is.

Preventie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom adviseren we de halfjaarlijkse controle te combineren met een bezoek aan de preventie assistente.

Tandarts

Tijdens de periodieke controle onderzoekt de tandarts uw gebit en tandvlees met als doel het detecteren en verhelpen van problemen in een vroeg stadium. Op deze manier voorkomen we klachten.

Problemen die we op tijd signaleren kunnen we vaak met een eenvoudige behandeling oplossen. Komt de tandarts een probleem tegen dat hij niet zelf kan behandelen, dan verwijst hij u door naar de juiste tandheelkundig specialist in de buurt.

Preventieassistente

De preventieassistente voorkomt problemen aan uw gebit en tandvlees, zij reinigt uw tanden en kiezen grondig, waarbij tandplak, tandsteen en aanslag worden verwijderd. Daarnaast geeft zij advies over dagelijkse mondhygiëne en voorlichting over het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen.