Onze praktijk

Tandartspraktijk Kleverpark

Voor een mooie, gezonde mond

 

U wordt behandeld door tandarts Maarten Cense en zijn  assistentes Petra, Sue en Annabelle

Wij bieden u een individueel behandelingsplan aan en kijken daarbij naar het totaalbeeld. Samen met u beslissen we welke behandeling voor u de juiste is. Daarbij staan functioneren, gezondheid en esthetiek voorop

Een mooie, stralende lach en een gezond gebit zijn namelijk goed voor uw zelfvertrouwen en algehele gezondheid.

Wij raden u aan om twee maal per jaar op controle te komen bij de tandarts en de preventieassistente.

Periodieke controle: gecombineerde afspraak

De periodieke controle bij Tandartspraktijk Kleverpark bestaat uit een gecombineerde afspraak met de tandarts en de mondhygiënist. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom krijgt u bij ons naast de controle ook een gebitsreiniging ter voorkoming van gebitsproblemen. De afspraken nemen samen zo’n 50 minuten in beslag.

Tandarts

Tijdens de periodieke controle bekijkt de tandarts uw gebit en tandvlees met als doel het detecteren en verhelpen van problemen in een vroeg stadium. Op deze manier voorkomen we klachten. De tandarts onderzoekt de conditie van uw gebit en controleert op gaatjes.

Problemen die we op tijd signaleren kunnen we vaak met een eenvoudige behandeling oplossen. Afhankelijk van het probleem behandelt de tandarts u tijdens een vervolgafspraak. Indien nodig vult de tandarts zelf gaatjes of voert hij een zenuwbehandeling uit. Ook voor esthetische behandelingen, waaronder facings kunt u gewoon bij uw eigen tandarts terecht. Komt de tandarts een probleem tegen dat hij niet zelf kan behandelen, dan verwijst hij u door naar de juiste tandheelkundig specialist in de buurt.

Preventieassistente

De preventieassistente voorkomt problemen aan uw gebit en tandvlees. De preventieassistente reinigt uw tanden en kiezen grondig, waarbij tandplak, tandsteen en aanslag worden verwijdert. Daarnaast geeft onze preventieassistente advies over dagelijkse mondhygiëne en voorlichting over het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen.