Team


Tandarts

Maarten Cense

Graag stel ik me aan u voor,

Mijn naam is Maarten Cense, in 1997 studeerde ik af aan de Universiteit van Amsterdam, academie Tandheelkunde. Na mijn afstuderen heb ik vijf jaar in Engeland gewerkt, in en rond Londen. Ik heb daar waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Zo heb ik me kunnen verdiepen in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en uitgebreide restauratieve tandheelkunde.
Na mijn terugkeer in Nederland (2003) ben ik me gaan bezighouden met implantologie.

Een gezonde mond begint bij een schone mond. Dit idee voer ik door in de gehele benadering van de tandheelkunde. Daarom werk ik in mijn team samen met twee preventie assistentes. Zij zijn speciaal opgeleid voor het professioneel schoonmaken van uw tanden. Ook kunnen zij u laten zien hoe u uw eigen poetstechniek kunt verbeteren. Zo leert u vanzelf uw tanden schoon en daarmee uw mond gezond te houden.Uw gezonde mond is meteen al mooier en u heeft veel minder kans op problemen met uw gebit.


Assistentes

Sadaf Wassel en Petra Valentyn
Preventieassistente

Sadaf en Petra helpen u bij het verzorgen van uw gebit. Naast professionele reiniging van uw gebit laten zij zien hoe u uw gebit zo goed mogelijk schoon en gezond kunt houden.  Daarnaast assisteren zij de tandarts bij behandelingen en staan ze u te woord aan de telefoon


Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.